Warning: Use of undefined constant SUBLIST_COMPATIBILITY_MODE - assumed 'SUBLIST_COMPATIBILITY_MODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/rpgbg/public_html/rage1751/wp-content/plugins/subList.php on line 11
rage1751 » 4. Ходове, кореспонденция и изпращането на заповедите.

rage1751

4. Ходове, кореспонденция и изпращането на заповедите.

Правителството обсъжда заповедите за хода1. Един ход в играта е с продължителност около 1 седмица и се равнява на един месец вътреигрово време. Самата структура на хода ще се провежда на няколко етапа:

І фаза. Играчите получават отчетите за миналия ход. Водещият обявява срока на настоящия ход (тоест до кога най-късно трябва да са пуснати заповедите).
ІІ фаза. Свободна. В нея играчите оформят ходовете си, водят дипломация, провеждат се битки, ако има такива и т.н. (4-5 дена)
ІІІ фаза. След края на ІІ. Играчите трябва вече да са си пуснали ходовете. Водещият ги отваря и почва да обработва и разпраща отчетите за следващия ход. В момента в който той свърши с това, водещият обявява началото на следващия ход и дава новия срок. Преминава се към І фаза. Третата фаза ще отнема между 1-2 дена в зависимост от графика и натовареността ми на работа.

2. Кореспонденцията между играчите чрез различни достъпни канали за общуване (мейли, ЛС, скайп, лични разговори и т.н.), но договорите и подписаните съглашения трябва да бъдат регистрирани от водещия. В противен случай те се смятат за несъществуващи в игровата реалност, а само в неигровите споразумения на играчите. Не може да се позовава върху нерегистрирани документи вътре в самата игра.

3. Отворена кореспонденция, като официални ноти, ултиматуми и изявления се изпращат до водещия чрез ЛС или електронната поща, след което се публикуват от него на съответните места на форума и/или сайта.

4. Заявки за действията на играчите се представят на водещия в предназначената за това тема в личния форум на играча  до обявеният край на хода.

5. Водещият не носи никаква отговорност за действията на играчите, ако те не са предварително консултирани с него. Решенията на водещия въз основа на заповедите на играчите не подлежат на обсъждане или коригиране. При открита грешка от страна на Водещия играчът се обезщетява игрово по преценка на Водещия.